Kiinteistönvälitysfirman tyky-päivä museossa

  • tehnyt

Kiinteistönvälitysfirmat tekevät tärkeää työtä yhdistämällä kotia tai muita tiloja etsivät asiakkaat sopiviin kohteisiin. Tällaisissa firmoissa on erityisen tärkeää pitää huolta työntekijöiden jaksamisesta ja innostuneisuudesta. Mielekkäät tyky-päivät ovat tähän oivallinen keino. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit viettää kiinteistönvälitysfirman työntekijöiden kanssa mielekästä tyky-päivää museossa.

Esimerkkinä alan huippu Blog

Yksi alan huipuista on blok.ai, joka toimii näyttävästi netissä. Yritys on erikoistunut moderniin kiinteistönvälitykseen ja on valmiina auttamaan sinua, haluatpa sitten myydä tai ostaa kiinteistökohteen. Palvelu on moderni ja uudenlainen konsepti, jossa yhdistyvät ammattitaitoinen välitystoiminta sekä innovatiivinen verkkopalvelu. Saat palvelun kautta näppärästi kohteesi hinta-arvion ja voit käydä digitaalista asuntokauppaa. Juuri tällaisissa huippufirmoissa on erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että työntekijöiden työmotivaatio ja -into pysyy korkealla.

Tyky-päivä museossa

Suunnitellessasi työntekijöillesi tyky-päivää unohda epämukavat ryhmäytymisleikit, joita monet työntekijät pelkäävät jo etukäteen. Etenkin vähänkään ujommat työntekijät saattavat kokea ahdistavana ja nöyryyttävänä, jos joutuvat tekemään jotakin noloksi kokemaansa muiden työntekijöiden edessä. Kaikkein nöyryyttävimmistä tyky-päivistä on käyty jopa pitkiä keskusteluja suosituilla keskustelupalstoilla. Pahimmillaan tällaiset tyky-päivät toimivat aivan päinvastoin kuin niillä oli tarkoitus. Ne saattavat pikemminkin lisätä kuin vähentää työntekijöiden ahdistuneisuutta eivätkä ylläpidä heidän työkykyään.

Unohda siis pikkutuhmat ryhmäytymisleikit ja aikuisille suunnatut seuraleikit, ellet ole aivan varma, että ne sopivat juuri sinun työporukallesi ja ettei kukaan porukasta koe niitä vaivaannuttavina ja suunnittele sen sijaan aikuiseen makuun sopivaa yhteistä mielekästä tekemistä.

Museo on työporukan kanssa turvallinen kohde ja siellä voi olla yllättävän kivaa, jos käynnin suunnittelee huolella. Jos työpaikkanne sijaitsee pääkaupunkiseudulla, voi tällä hetkellä erityisen mieleenpainuvan museohetken kokea esimerkiksi Amos Rexin Egyptin loisto -näyttelyssä. Näyttely on ainutlaatuinen ja erityisen mielenkiintoinen. Toinen pääkaupunkiseudulla tällä hetkellä erityisen mielenkiintoinen vaihtoehto on Kansallismuseon Rohkeus, rakkaus, vapaus! Muumit 75 -näyttely, joka sopii hyvin myös aikuiseen makuun.

Jotta museossa vietetty tyky-päivä olisi erityisen antoisa, kannattaa siihen liittää ravintolakäynti laadukkaassa ravintolassa. Työnantaja tarjoaa tietysti lounaan! Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on ansainnut pienen rentoutumishetken ja onnistunut tyky-päivä museossa voi jopa auttaa parantamaan työyhteisön yhteishenkeä. Yhdistetty museo-ravintola-tyky-päivä on omiaan edistämään näitä tavoitteita.