Holvikahvilassa on tilaa 24 henkilölle

Museopuoti

Sähkömuseon yhteydessä toimii Museopuoti, josta voi ostaa sekä museoon liittyviä tuotteita että paimiolaisten taiteilijoiden ja käsityöläisten tuotteita sekä kirjallisuutta. Kysytyimpiä tuotteita ovat Alvar Aallon ns. Paimio-tuolin mukaan suunniteltu hopeinen koru sekä Paimion muinaisjäännöslöydösten pohjalta valmistetut Paimio-korut.

Myytävänä on myös runsaasti postikortteja (myös uudet Paimio-postikortit), t-paitoja ja sekä sähköaiheista että Paimio-aiheista kirjallisuutta. Uutuuskirjana museopuodista voi ostaa Sähkön vuosisata -kirjan (toimittanut Juha Vartiainen), jonka kuva-aineisto perustuu valtaosaltaan Sähkömuseon esinekokoelmista otettuihin valokuviin.

Puodissa on myytävänä myös Varsinais-Suomen museoiden yhteinen Museomuisti-muistipeli, johon on kerätty kuvapareja varsinaissuomalaisten museoiden kokoelmista. Sähkömuseosta muistipelissä on mukana sähköeristimiä, jotka aikoinaan olivat lasten suosimia kivityskohteita!


Uusimpia tuotteita puodissa ovat Veli-Pekka Mikkosen Elämänkuvia (45€), Johanna Lehto-Vahteran August Pyölniitusta kertova Näkyviin tuleminen (30€), Raimo Hovin kirjoittama Paimion liikuntahistoriaa käsittelevä Sata vuotta paimiolaista liikunta ja urheilua -historiateos (30 €), Paimion Kesäteaterin tupla-CD-levy Mäellä (19 €).

Museopuoti on avoinna museon aukioloaikoina sekä sopimuksen mukaan (matkailuneuvoja: p. 050 586 7733 tai touristinfo (at) paimio.fi).

Kahvio

Museon tunnelmallinen holvikahvila palvelee kesän aukioloaikoina kaikkia asiakkaita. Tarjolla on mm kahvia, teetä, mehua, kahvileipää, pientä suolaista purtavaa sekä jäätelöä.

Holvikahvilaa voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin (30 € / tilaisuus). Tiedustelut ja varaukset p. 050 586 7733. 

Find us on Facebook
Follow Us